Alle categoriëen

Informatie

 

Online editor: PitchPrint

 

  • B2C
  • Gebruiksvriendelijk voor de consument
  • Handig voor de grafische webshop

 

PitchPrint is een online editor die wordt aangeboden als software service. Hiermee kun je jouw drukwerkwebsite omzetten naar een doe-het-zelf platform waar je gebruikers ontwerpen kunnen bewerken met behulp van tekst, vorm of afbeeldingen en ter afdruk indienen. Het systeem genereert een PDF-bestand dat gereed is voor drukken; precies wat je klant ontwerpt met behulp van de tool op je website.
Zonder Photoshop-vaardigheden kunnen jouw gebruikers hun visitekaartjes of kalenders stressvrij eenvoudig zelf op jouw website maken.

 

Volledig aanpasbaar

Van de taal tot het thema, lettertypen, afbeeldingen en lay-out; je kunt deze editor volledig aanpassen aan de look & feel van je website. En het reageert op verschillende schermformaten.

 

Modern en overzichtelijk

De interface is schoon en overzichtelijk. 'Lean, mean and functional', dat heeft de gedachten overstemd tijdens het maken van de app. Heel prettig, want hoe minder tijd het kost voor je klanten om te ontwerpen, hoe sneller ze afrekenen!

 

Op sjablonen gebaseerd

Met honderden vooraf ontworpen sjablonen in de winkel, geef je je klanten een voorsprong. Bespaar tijd en ontwerpgedoe! Maak je eigen sjablonen of importeer templates uit de galerij. Met een breed scala aan opties kun je per ontwerp, categorie en winkel je eigen lettertypen, afbeeldingen, achtergronden, kleuren en andere items instellen.

 

 

'Een gebruiksvriendelijke en betaalbare online editor perfect voor de eindklant'

 

Beste foto-editor

In PitchPrint is één van de beste foto-editing-suites ter wereld geïntegreerd vanuit Adobe Cloud, zodat jouw gebruikers naadloos hun afbeeldingen kunnen bewerken, filters kunnen toepassen, afbeeldingen kunnen bijsnijden en toevoegingen kunnen doen aan hun afbeeldingen. In de uiteindelijke PDF zijn de foto's opgeslagen in hoge resolutie.

 

De voordelen van PitchPrint op een rijtje

  • Editor aan te passen naar eigen huisstijl
  • Opmaken vanuit bestaande templates of eigen designs
  • Ongelimiteerd afbeeldingen uploaden, ook met PDF, CDR, AI, TIFF en EPS
  • Afbeeldingen toevoegen mogelijk vanuit social media, eigen bibliotheek en Pixabay
  • Foto’s bewerken met geintegreerde Adobe Photo Editing
  • Zelf meekijken/ondersteunen via Live Remote Editing.

 

PitchPrint en Prindustry

De web2print plugin van PitchPrint is te verbinden met de Prindustry WhiteLabelShop, een webshop waar jouw klanten print, drukwerk en sign kunnen bestellen. Na het kiezen van een product in jouw webshop, kan je klant kiezen om zelf een design te maken en het product te personaliseren voordat hij de bestelling plaatst.

  • Voor huisstijl bewaking in templates, kies je voor de CHILI editor!