Alle categoriëen

Informatie


Wat is CHILI Publisher?

CHILI Publisher is een online document-editor die naadloos en transparant in een breed gamma van workflows en productieplatforms integreert. CHILI Publisher is gebouwd op vier principes: flexibiliteit, open architectuur, consistentie doorheen systemen en platformen en een browser interface. 

"Een professionele online document-editor die in uw web-to-print oplossing integreert." 

De editor biedt krachtige opmaakmogelijkheden die voorheen enkel beschikbaar waren in specifieke DTP toepassingen, maar dan online.  Systeemintegrators kunnen kiezen hoe ze CHILI Publish in hun workflow integreren, voor web-to-print, magazines, verpakkingen, brand management, webshop voor wenskaarten, en vele andere.  CHILI Publish is volledig aan te passen aan de noden van elke eindgebruiker, en past naadloos in elke online toepassing.

Flexibiliteit

De interface voor de eindgebruiker is volledig aanpasbaar aan zijn behoeften en kennis van DTP. Eenvoudig voor een consumententoepassing, geavanceerd voor een professionele klant, het kan allemaal.

WYSIWYG & 3D

What you see is what you get!  De eindgebruiker opent zijn document in de browser, en kan (binnen het kader dat de administrator hem toekent) veranderingen aanbrengen. Met de 3D visualisatie van CHILI Publisher brengt u een levensecht beeld van hoe het aangepaste document er in realiteit zal uitzien!

Browser interface

Enorm uitgebreide mogelijkheden in grafische vormgeving, maar dan in de browser. Aanpassingen in tekst, een nieuwe foto toevoegen, nieuwe variabele datafile opladen... in CHILI Publisher kan de klant het zelf! Zonder desktopapplicatie. 

Een open architectuur en een duidelijk licentiemodel

Een van de sterktes van CHILI Publisher is dat het kan gebruikt worden in een groot aantal workflows en sectoren als motor voor online editing en opmaak.  CHILI Publish levert de nodige tools en laat partners en klanten de CHILI motor inbouwen in hun eigen toepassing. Naast de uitgebreide mogelijkheden gelooft CHILI Publish ook in een licentiemodel dat hun klanten en partners toelaat een winstgevende zaak uit te bouwen.  Men biedt een competitieve licentieprijs én een transparant model, zonder verbruikskosten, zonder modules, zonder beperkingen op aantal gebruikers of aantal omgevingen.

Maar ook: geen ontwikelling op maat door de leverancier zelf. CHILI Publish biedt u of uw partners de tools om deze ontwikkeling zelf te doen.  Ook templates en documenten kan u onafhankelijk aanmaken en beheren.Unieke mogelijkheden

Door zijn focus op de motor voor online editing, is CHILI Publish erin geslaagd een tool te maken die een uitzonderlijk breed aantal mogelijkheden biedt, die soms zelfs uniek zijn. 
Enkele voorbeelden:

  • Ongeziene controle over de interface, zonder nood aan programmeren
  • WYSIWYG – de eindgebruiker ziet meteen hoe het document er zal uitzien
  • Alternate Layouts – één opmaak kan in verschillende formaten herbruikt en aangepast worden
  • Opmaakelementen herbruiken in de vorm van Snippets
  • 3D voorstelling van het opgemaakte document
  • Verscheidene manieren om content uit talrijke externe toepassingen (databronnen, assets, productinformatie,...) te gebruiken in de opmaaktool.

InDesign Plugin

Een groot deel van uw opmaakwerk gebeurt ongetwijfeld in Adobe InDesign. Deze documenten kunnen rechtstreeks vanuit uw vertrouwde Indesign interface naar Chili worden ge-exporteerd.

De plugin zorgt voor een vlotte omzetting naar de online CHILI Publisher omgeving. Daarnaast kan een document in CHILI Publisher gemaakt worden op basis van andere bronnen: een blanco document, een PDF, XML,...