Alle categoriëen

Informatie


Online editor: CHILI Publish

 

  • B2B
  • Huisstijl bewaking
  • Handig voor brandportals

 

CHILI Publish is een online document-editor die naadloos en transparant in een breed gamma van workflows en productieplatforms integreert. CHILI Publish is gebouwd op vier principes: flexibiliteit, open architectuur, consistentie door systemen en platformen én een browser interface.

De editor biedt krachtige opmaakmogelijkheden die voorheen enkel beschikbaar waren in specifieke DTP toepassingen, en dan online! Systeemintegrators kunnen kiezen hoe ze CHILI Publish in hun workflow integreren. Denk aan web-to-print, magazines, verpakkingen, brand management, een webshop voor wenskaarten en vele andere toepassingen. CHILI Publish is volledig aan te passen aan de wensen van elke eindgebruiker en past naadloos in elke online toepassing.

 

Flexibiliteit

De interface voor de eindgebruiker is volledig aanpasbaar aan zijn behoeften en kennis van DTP. Eenvoudig voor een consumententoepassing, geavanceerd voor een professionele klant. Het kan allemaal!

 

WYSIWYG & 3D

What you see is what you get!  De eindgebruiker opent zijn document in de browser en kan - binnen het kader dat de administrator hem toekent - veranderingen aanbrengen. Met de 3D visualisatie van CHILI Publish krijg je een levensecht beeld van hoe het aangepaste document er in realiteit zal uitzien.

 

Browser interface

CHILI biedt enorm uitgebreide mogelijkheden in grafische vormgeving via de browser. Aanpassingen in tekst, een nieuwe foto toevoegen, nieuwe variabele datafile opladen... in CHILI Publish kan de klant het zelf! Zonder desktopapplicatie. 

 

'Een professionele online document-editor met smart huisstijl templates'

 

 

Open architectuur

Eén van de krachten van CHILI is dat je het kunt gebruiken in een groot aantal workflows als motor voor online opmaak. CHILI levert de benodigde tools en laat partners en klanten de CHILI editor inbouwen in hun eigen toepassing.Unieke mogelijkheden

CHILI Publish is erin geslaagd een tool te maken die een uitzonderlijk aantal mogelijkheden biedt, die soms zelfs uniek zijn.

 

InDesign Plugin

Een groot deel van jouw opmaakwerk gebeurt ongetwijfeld in Adobe InDesign. Deze documenten kunnen rechtstreeks vanuit je vertrouwde InDesign interface naar CHILI worden geëxporteerd. De plugin zorgt voor een vlotte omzetting naar de online CHILI omgeving. Daarnaast kun je een document in CHILI ook maken op basis van andere bronnen: een blanco document, een PDF, XML, etc.

 

Enkele functionaliteiten

  • Ongeziene controle over de interface, zonder nood aan programmeren.
  • WYSIWYG – de eindgebruiker ziet meteen hoe het document er zal uitzien.
  • Alternate layouts – één opmaak kan in verschillende formaten herbruikt en aangepast worden.
  • Opmaakelementen herbruiken in de vorm van snippets.
  • 3D voorstelling van het opgemaakte document.
  • Verscheidene manieren om content uit talrijke externe toepassingen (databronnen, assets, productinformatie) te gebruiken in de opmaaktool.

 

CHILI en Prindustry

De online editor van CHILI is te integreren met een Prindustry whitelabel webshop, brandportal en klantportal. CHILI koppelt handig smart data aan smart templates en geeft een printklare output zoals een PDF. Prindustry doet de rest. Wij koppelen de PDF aan printpartners en productie. Het systeem is goed te gebruiken door jouw eindklant, zeker als je het goed inricht. Prindustry helpt je bij het gereed maken hiervan, met voorgedefinieerde huisstijl templates. Je kunt vervolgens alles inregelen wat je klanten wel en niet kunnen beheren en aanpassen. Prindustry voorziet in een training om goed met deze geavanceerde editor aan de slag te gaan.

  • Liever een meer eenvoudige editor voor je eindklant? Check dan de PitchPrint editor!