Alle categoriëen

Informatie

Wat is PitchPrint?

PitchPrint is een online editor die wordt aangeboden als software service.Hiermee kunt u uw drukwerkwebsite omzetten naar een doe-het-zelfplatform waar uw gebruikers in ontwerpen kunnen bewerken met behulp van tekst, vorm, afbeeldingen, enz. en ter afdruk indienen. Het systeem genereert een PDF-bestand dat gereed is voor drukken, precies wat uw klant ontwerpt met behulp van de tool op uw website. Zonder Photoshop-vaardigheden kunnen uw gebruikers hun visitekaartjes, kalenders, fotoalbums, enz. zonder stress op uw website maken.

Volledig aanpasbaar
Van de taal tot het thema, lettertypen, afbeeldingen en lay-out, u kunt de app volledig aanpassen aan de look + feel van uw website. En het reageert op verschillende schermformaten.
 

Modern en overzichtelijk
De interface is schoon en overzichtelijk. "Lean, Mean and Functional" heeft onze gedachten overstemd tijdens het maken van deze app. Hoe minder tijd het kost voor uw klanten om te ontwerpen, hoe sneller ze afrekenen.

Op sjablonen gebaseerde veelzijdige editor
Met honderden vooraf ontworpen sjablonen in de winkel, geeft u uw klanten een voorsprong. Bespaar tijd en ontwerp gedoe! Maak je eigen sjablonen of importeer wat uit de galerij. En met een breed scala aan opties kunt u per ontwerp, per categorie, per winkel uw eigen lettertypen, afbeeldingen, achtergronden, kleuren en andere items instellen.

Beste foto-editor
In PitchPrint zit één van de beste Photo editing-suites ter wereld geïntegreerd vanuit Adobe Cloud, zodat uw gebruikers naadloos hun afbeeldingen kunnen bewerken, filters kunnen toepassen, afbeeldingen kunnen bijsnijden en toevoegingen kunnen doen aan hun afbeeldingen. En foto's worden opgeslagen in hoge resolutie in de uiteindelijke PDF die klaar is om af te drukken.


De voordelen van PitchPrint voor jou op een rijtje:
• Editor aan te passen naar eigen huisstijl
• Opmaken vanuit bestaande templates of eigen designs
• Ongelimiteerd afbeeldingen uploaden, ook met PDF, CDR, AI, TIFF en EPS
• Afbeeldingen toevoegen mogelijk vanuit social media, eigen bibliotheek en Pixabay
• Foto’s bewerken met geintegreerde Adobe Photo Editing
• Zelf meekijken/ondersteunen via Live Remote Editing